Your shopping cart is empty!

ARSENAL VEDTAGENDE SOMMER SWOOP TIL BARCELONA'S RAFINHA ALCANTAR

31/05/2020 0
Arsenal er angiveligt interesseret i at signere den brasilianske internationale Rafinha Alcantara, der forventes solgt af Barcelona i sommer.
 
Ifølge en rapport fra den spanske publikation Mundo Deportivo overvåger Arsenal Barcelona-midtbanespiller Rafinha Alcantara med et øje på en sommersuppe for brasilianeren.
 
Den 27-årige Rafinha er et produkt af Barcelonas berømte La Masia-akademi. Han debuterede i første hold tilbage i 2011, men har aldrig været i stand til at etablere sig som en almindelig i starten af ​​XI. Indtil dato har han formået kun 90 senior-optrædener og bag 12 mål.
 
Sidste sommer så Barcelona sende Rafinha ud på lån til kollega La Liga-outfit Celta Vigo. Dette er hans anden midlertidige spell med det galiciske tøj, efter at have tilbragt kampagnen 2013-14 i klubben. I den igangværende kampagne har brasilianeren spillet 27 gange på tværs af alle konkurrencer, der har scoret og hjulpet to mål hver.
 
Celta Vigo har muligheden for at gøre Rafinha's overførsel permanent mod et gebyr på 16 millioner euro. I betragtning af de aktuelle økonomiske omstændigheder er det muligvis ikke muligt for La Liga-klubben. Barcelona er dog fortsat opmærksomme på at aflaste 27-åringen, da de ser ud til at generere indtægter til at finansiere træk til deres øverste mål, der inkluderer Lautaro Martinez fra Inter Milan.
 
Denne situation har vakt interesse for Arsenal, der ifølge rapporten har holdt styr på midtbanespilleren i ganske lang tid. Gunners vil have behov for at tilføje deres midtbaneafdeling i sommer, da Dani Ceballos ser ud til at vende tilbage til Real Madrid efter udløbet af hans lånetryk.
 
Derudover er der spørgsmålstegn over den tyske playmaker Mesut Ozils fremtid, hvor hans kontrakt skulle løbe ud i 2021. Rafinha ville med det formål være et levedygtigt alternativ, i betragtning af hans evne til at spille i en lang række positioner på midtbanen og angribe.
 
Imidlertid er Arsenal muligvis nødt til at møde konkurrence fra Inter Milan for at sikre den brasilianske international signering. I rapporten fremgår det, at Barcelona også overvejer muligheden for at bruge Rafinha som en makewight i en aftale om at underskrive Martinez fra Serie A tungvægte.
 
Også Nerazzurri er åbne for et sådant scenarie, mens midtbanespilleren selv ser ud til at vende tilbage til klubben, hvor han tidligere tilbragte seks måneder på lån i 2016.
 
I øjeblikket ser det ud til, at Rafinha ikke har en fremtid på Barceloa. Det er nu tilbage at se, hvad fremtiden har for to-tidsbegrænset brasiliansk international, hvor Arsenal, Celta Vigo og Inter Milan alle strider om at underskrive ham i sommer.