Your shopping cart is empty!

Betingelser for brug

Hvordan bruger vi det?

Vores primære mål med at indsamle oplysninger fra dig er at give dig en effektiv og tilpasset oplevelse, når du bruger vores tjenester. Dette giver os mulighed for at forbedre din online shopping oplevelse ved at levere produkter og tjenester, der opfylder dine særlige behov, og gøre din brug af vores hjemmeside mere tilfredsstillende. Vi bruger dine oplysninger på en række måder. For eksempel gennemfører vi intern forskning om vores brugers demografi, interesser og brug af hjemmesiden for bedre at forstå og servicere dig. Vi kan også bruge dine oplysninger til at levere oplysninger til dig, der i nogle tilfælde er målrettet mod dine interesser.


Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vores hjemmeside bruger industristandardteknologi og bestræbelser på at beskytte fortroligheden af ​​dine personlige identificerbare oplysninger. Disse omfatter sikre servere og firewalls. Alle de brugerdata, vi indsamler, er beskyttet mod uautoriseret adgang. Kun autoriserede medarbejdere, som har brug for oplysningerne til at udføre et bestemt job, får adgang til disse oplysninger.


Bestilling Acceptance

Bemærk, at der kan være visse ordrer, som vi ikke kan acceptere og skal annullere. Vi forbeholder os ret til efter vores eget skøn at nægte eller annullere enhver ordre af en eller anden grund. Nogle situationer, der kan medføre, at din ordre bliver annulleret, inkluderer begrænsninger på mængder, der er tilgængelige for køb, unøjagtigheder eller fejl i produkt- eller prisoplysninger eller problemer identificeret af vores kredit- og svindelafdelingsafdeling. Vi kan også kræve yderligere verifikationer eller oplysninger, før vi accepterer enhver ordre. Vi kontakter dig, hvis hele eller en del af din ordre er annulleret, eller hvis der kræves yderligere oplysninger for at acceptere din ordre.


Force majeure

Sælgerne holdes ikke ansvarlige for forsinkelsen i forsendelsen eller manglende levering af varerne på grund af krig, jordskælv, alvorlig oversvømmelse, brand og andre force majeure årsager, der er aftalt af begge parter. Sælgerne skal dog straks give henvendelse til køberne pr. Telefax / telex og inden for 14 dage derefter sende med luftpost til køberne for deres accept et certifikat udstedt af de kompetente myndigheder på det sted, hvor ulykken opstår som bevis for det . Under sådanne omstændigheder er sælgerne dog stadig forpligtet til at træffe alle nødvendige foranstaltninger for at fremskynde leveringen af ​​varerne. Hvis den forsinkede levering overstiger ti uger, har køberne ret til at opsige denne kontrakt.


Generel

Denne aftale repræsenterer den fuldstændige aftale mellem parterne og erstatter alle tidligere aftaler og repræsentationer mellem dem. Overskrifter, der anvendes i disse brugsbetingelser, er kun til referenceformål og på ingen måde definerer eller begrænser rækkevidden af ​​sektionen. Hvis nogen bestemmelse i denne aftale anses for uhensigtsmæssig, skal denne bestemmelse kun ændres i det omfang, det er nødvendigt for at gøre det eksigibelt, og de øvrige vilkår i denne aftale forbliver fuldt ud gældende. Selskabets manglende evne til at handle med hensyn til en overtrædelse af denne Aftale af dig eller andre udgør ikke en undtagelse og må ikke begrænse Selskabets rettigheder med hensyn til sådant brud eller efterfølgende overtrædelser.

SITE MAP
 • klubber 2019-20
 • klubber Børn 2019-20
 • Landshold 2018
 • Landshold Børn 2018
 • klubber Dame 2019-20
 • klubber 2018-19
 • klubber Børn 2018-19
 • klubber Ladies 2018-19
 • klubber 2017-18
 • klubber Børn 2017-18
 • klubber Dame 2017-18