Your shopping cart is empty!

Cristiano Ronaldo siger at flytte til Juventus var 'skæbne'

23/08/2018 0
TURIN, Italien - For Cristiano Ronaldo var det "skæbne" at være med i Juventus, da han forsøger at blive den anden spiller til at vinde Champions League med tre forskellige klubber.
 
Ronaldo flyttede fra Real Madrid til Juventus i lavsæsonen i en Serie A-rekord på 112 millioner euro (derefter 131,5 millioner dollars).
 
"Der er ting i livet, der synes at være dikteret af skæbnen, og i dette tilfælde var det sådan," sagde Ronaldo i et interview med DAZN streaming service. "Jeg forventede aldrig at spille i dette hold, men nogle ting skete naturligt. For mig var det en nem beslutning, hvad der blev gjort i Madrid er utroligt, jeg vandt alt, min familie bor der, men det er en del af fortiden. at forsøge at skrive historien i denne klub. "
 
Ronaldo kunne ikke score på sin konkurrencedygtige debut for Juventus, men holdet vandt stadig 3-2 i Chievo Verona på lørdag.
 
Alligevel var der positive tegn med Ronaldo at få et par chancer og sammenkoble godt med sine nye holdkammerater.
 
"Jeg er meget glad. Holdet er stærkt og Juve, som alle ved, er en af ​​de bedste klubber i verden," sagde Ronaldo. "Jeg kan godt lide, hvordan de træner, deres mentalitet. De har specielle metoder. De er meget, meget professionelle og derfor føler jeg mig godt."
 
Juventus har vundet syv lige Serie A-titler og fire lige ligaer og cupdobler, men sidst vandt Champions League i 1996. Ronaldo har vundet Europas topklubturnering fem gange, inklusiv fire af de sidste fem og har også scoret en konkurrence rekord 120 mål.
 
Portugal førte først til trofæet med Manchester United i 2008. Clarence Seedorf er den eneste spiller, der har vundet det med tre forskellige klubber.
 
"Jeg vil vinde Champions League med Juventus," sagde Ronaldo. "Vi vil fokusere på det med mine holdkammerater, men uden at besætte det. Vi går trin for trin, og så vil vi se om det er i år, næste år eller år efter det."
 
En anden Champions League-sejr ville også se ham blive med i Francisco "Paco" Gento som spillere for at have vundet Europas elitekonkurrence en rekord seks gange. Gento gjorde det mellem 1956 og 1966.
 
Ronaldo scorede et af de bedste mål i Champions League historie sidste sæson mod Juventus i Turin - et spektakulært overliggende mål, der tjente ham en stående ovation fra det italienske holds fans.
 
Og den 33-årige indrømmede, at der spillede en rolle i hans beslutning om at flytte til Torino.
 
"De små detaljer gør den store forskel i slutningen af ​​dagen, så jeg vil sige, hvad jeg så på stadion, hjalp med at være ærlig," sagde Ronaldo. "Det var efter min mening det bedste mål i min karriere hidtil. Og selvfølgelig, når folk begynder at klappe mig på stadion, var jeg ligesom," Wow. "
 
"Det overraskede mig meget, for det er aldrig sket i mit liv, så det var utroligt øjeblik."