Your shopping cart is empty!

Denne fejl er ikke et rødt kort, ikke forsætligt

04/11/2019 0
I kampen mellem Tottenham og Everton blev Sun Xingyis takling forårsaget af et hårdt brudt ben i Everton midtbanespiller Gomez, og koreanerne fik også et rødt kort. Carragher, der er i himmelens sportsbold, sagde, at det var en ulykke, der fik Gomez til at bryde benet. Når han kiggede væk fra tragedien, troede han ikke, at Sun Xingyu's tackle var en rød kort handling.
 
Carragher sagde: "Det er bestemt ikke noget rødt kort. Hvis det er et rødt kort, vil enhver teknisk handling true andre spillere. Men i tilfælde af en så stor skade kunne Sun Xingzhen ikke røre bolden og fik den. En sådan handling medførte et rødt kortstraff. Jeg kritiserede ham aldrig for spillerens tackle. Mit ben blev såret, men jeg tror ikke, Lucas Neal bevidst brød mit ben. "
 
"For et par år siden gjorde jeg også en frygtelig tackling for Nani. Heldigvis havde han ikke et brudt ben. Få mennesker vil virkelig med vilje skade deres modstandere. En dårlig forkert sandsynligvis ødelægger en spillers hele karriere. Når en sådan situation falder på en person, vil vores følelser føles dårlige. "