Your shopping cart is empty!

Fortrolighed

Tak fordi du har bestilt en bestilling på vores online hjemmeside. Vi ønsker med venlig hilsen, at du kan nyde shopping her, så vi respekterer dit privatliv og ønsker at beskytte dine personlige oplysninger.


Dine personlige oplysninger


Vi værdsætter dine personlige oplysninger, så dine personlige oplysninger bliver beskyttet; Denne hjemmeside er forpligtet til at beskytte dit privatliv, når du foretager online-køb. Ved registrering af konto skal brugerne angive de personlige registreringsoplysninger. Og som led i bestillingsprocessen indsamler vi kun efter væsentlige kundeoplysninger: Navn, Fragt / Fakturering, Adresse Email, Adresse Telefonnummer og Kredit / Debet Card Information. Kontaktoplysningerne bruges kun til at komme i kontakt med dig, når det er nødvendigt. De oplysninger, du giver os, gives ikke eller sælges til nogen udenfor parti, medmindre rederiet leverer din ordre. Vi deler kun din fragtadresse og telefonnummer med rederiet. De oplysninger, vi indsamler fra dig, bruges kun til at behandle og sende din ordre. Din email adresse bruges kun til at give dig en ordrebekræftelse og sporingsnummer. Dit telefonnummer bruges til at kontakte dig i tilfælde af et problem med opfyldelse eller levering af din ordre. Dine kreditkortoplysninger bruges kun til at bekræfte, om faktureringsadressen er den samme med forsendelsesadressen.


Dine cookies


Cookies er alfanumeriske identifikator tekstfiler, som vi overfører til din computers harddisk via din webbrowser for at gøre det muligt for vores systemer at genkende din browser og at levere funktioner som opbevaring af varer i din indkøbskurv mellem besøg.


Automatisk information


Af sikkerhedsmæssige årsager indsamler og analyserer vores hjemmeside nogle gange IP-adressen (Internet Protocol), der bruges til at forbinde din computer til internettet og til vores hjemmeside. Dette er gjort for din beskyttelse til sporingsformål i den uheldige hændelse, at nogen får adgang til dine personlige eller finansielle oplysninger og åbner en konto eller foretager indkøb under dit navn.Kontakt os med ethvert spørgsmål


Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller kommentarer om vores personlige oplysninger, bedes du venligst kontakte os. Vi respekterer dit privatliv, og vi gør det ikke og vil ikke med vilje dele de oplysninger, du giver os med eksterne firmaer eller organisationer. Vi har din bedste interesse i hjertet og tror på, at du vil sætte pris på vores overbevisning for din sikkerhed. Dette er vores engagement.

SITE MAP
  • klubber 2018-19
  • klubber Børn 2018-19
  • Landshold 2018
  • Landshold Børn 2018
  • klubber Ladies 2018-19
  • klubber 2017-18
  • klubber Børn 2017-18
  • klubber Dame 2017-18