Your shopping cart is empty!

Furious Cristiano Ronaldo gør Juventus overførsel krav efter Cha

19/04/2019 0
Cristiano Ronaldo kræver en større revision på Juventus efter tirsdagens chok Champions League-nederlag mod Ajax.
 
Mens hans store rivaliserende Lionel Messi plaget Manchester United og sikrede Barcelonas tilstedeværelse i semifinalerne af konkurrencen, slog Juventus en ledelse væk og blev fortjent til at blive slået af Erik Ten Hags prækøse ung side.
 
Ronaldo, som vandt tre Champions League-titler i rækkefølge med Real Madrid og dukkede op i otte i efterfølgende semifinaler, er ifølge Gazzetta dello Sport rasende med Juves kapitulation og utilfreds med den stive taktik, som Max Allegri ansætter.
 
Den 34-årige ankomst sidste sommer til en pris på € 112million forventes at garantere Juventus 'tilstedeværelse i de sidste etaper af konkurrencen, og efter sit hattrick i den foregående runde mod Atletico Madrid viste det sig som om hans underskrivelse ville høste øjeblikkelig europæisk udbytte.
 
Nederlag på tirsdag har dog forladt det portugisiske ikon ødelagt med sin mor afslørende 'Han var meget ked af det. Han ville gerne have gået til finalen. Han vil være der for den næste. Hvad sagde han til mig? 'Mor, jeg laver ikke mirakler'. '
 
Ronaldo forventer nu Juventus 'hierarki at overvåge en større genopbygningsproces om sommeren for at styrke og aldrende hold. Paulo Dybala kunne sælges for op til € 100 mio., Ironisk nok til at finansiere et træk for spilleren kaldet 'den nye Ronaldo', Benfica's Joao Felix.
 
Skuespilleren af ​​tirsdagens midtuke nederlag Matthijs de Ligt er også høj på Juves ønskede liste, samt Lyon's all-action midtbanespiller Tanguy Ndombele, som også er ønsket af Manchester City og Chelsea.
 
Hvem vil være i Juventus roret i begyndelsen af ​​næste sæson, i mellemtiden er der stadig et spørgsmål om intens spekulation med Allegri, der er sat til crunch talks denne uge, til trods for den 51-årige insisterende opretholder han klubbens støtte.
 
Antonio Conte, der har haft en sæson lang sabbatisk efter hans chasing af Chelsea, har været forbundet med en tilbagevenden til turin-gigantene og har bekræftet, at han agter at vende tilbage til ledelsen.
 
"Jeg ved stadig ikke, hvor jeg vil gå," fortalte han talk show "E poi c'è Cattelan", i en episode, der vil blive sendt på torsdag aften.
 
"Men bestemt vælger jeg et hold, der har et projekt, der overbeviser mig."