Your shopping cart is empty!

Ligesom Real Madrid tilpasser Portugal sig også til livet uden R

11/10/2018 0
Det er ikke kun Real Madrid, der skal tilpasse sig til livet uden Cristiano Ronaldo.
 
Portugals nationale fodboldhold har også været nødt til at klare sig uden stjernen fremad, da han tager en pause fra international told efter sin overførsel til Juventus og midt i en voldtægt påstand mod ham.
 
Ronaldo er ikke blevet kaldt til landsholdet siden VM, og den portugisiske fodboldforbund har allerede sagt, at han heller ikke vil blive overvejet for kommende internationale kampe senere i år.
 
Portugal, som vandt EM i 2016 for sin første store titel, spiller i Polen i torsdag i UEFA Nations League, sin tredje kamp uden Ronaldo siden VM-turneringen i Rusland. Holdet står overfor Skotland i en venlig søndag.
 
"Det bedste i verden er fortsat det bedste i verden, men han er ikke her, og vi skal fokusere på dem, der er," sagde Portugal-træner Fernando Santos onsdag. "Jeg stoler fuldt ud på de spillere, der er her, og de vil komme igennem for os."
 
Santos sagde, at Ronaldo forblev fuldt engageret i landsholdet, efter at han havde hoppet over holdets første to kampe efter, at verdensmesterskabet skulle hvile efter en travl off-season, der omfattede hans flyt fra Real Madrid til Juventus. Santos havde sagt, at Ronaldo stadig var i gang med den italienske klub og havde brug for tid til at fokusere på det.
 
I sidste uge gav Santos ikke detaljer om ikke at inkludere Ronaldo i holdet og sagde, at beslutningen blev truffet efter en trevejs samtale mellem ham, spilleren og lederen af ​​den portugisiske fodboldforbund. Holdet meddelelsen kom efter nyheder, at Ronaldo beskæftiger sig med en voldtægt påstand i USA, selvom Santos ikke kommenterede spillerens sindstilstand heller ikke sagde han, at beslutningen havde noget at gøre med off-the-field problemer.
 
Santos 'problem er nu, hvordan man får sit hold uden Ronaldo. Og det er her Andre Silva kommer ind.
 
Den 22-årige angriber, der anses for at være den perfekte wingman for Ronaldo i Portugals angreb, har lige gjort sig selv fint denne sæson. Han var afgørende i holdets åbningsvinder mod Italien i Nations League sidste måned, hvor han scorede den anden halvvinder, der forlod Portugal øverst i Gruppe 3 i League A i Europas nyeste konkurrence.
 
En sejr i torsdag vil endnu ikke sikre Portugal en plads i de sidste fire af Nations League i juni, men det vil holde holdet fra at blive henvist til andenpladsen League B. Portugal fører gruppe 3 med tre point, to mere end både Polen og Italien. Italien har allerede spillet to gange, tabt i Portugal og tegnet mod Polen derhjemme.
 
"Hvis vi vinder denne kamp, ​​vil det være et stort skridt for os," sagde Santos, som blev 64 på onsdag og skal markere sit firårs jubilæum med landsholdet. "Vi er meget motiverede til at gøre det til de sidste fire."