Your shopping cart is empty!

Liverpool og Manchester Citys voksende rivalisering gør Communit

02/08/2019 0
Sir Alex Ferguson påtager sig Arsene Wenger, Jose Mourinho, der fejer næsten alle sammen, eller Manchester City ombygger deres støjende kvarter til uro for den berettigede, etablerede elite efter Abu Dhabi-overtagelsen.
 
Med Manchester City versus Liverpool er vi måske i episenteret for en anden stor tussle, bestemt mens Pep Guardiola og Jurgen Klopp forbliver ansvarlige. Begge klubber holdt deres side af forhandlingen sidste sæson, så det passer, at de får en hurtig mulighed for at genkalde sig selv med den mest formidable hindring for deres trofæjagt på Wembley denne weekend.
 
City nægtede Liverpool spændende, hvad de mest beder om, da Anfield-titel tørken fortsatte, mens de engelske mestre stirrede begejstret på Merseysiders Champions League-succes og den globale adulation og PR-fiesta, den bragte med sig.
 
Giv Klopp og Guardiola, hvad den anden holdt højt i maj og juni i slutningen af ​​denne kampagne, og parret ville sandsynligvis gøre aftalen, når de ryste hænder inden kick-off i Community Shield.
 
Ude af banen er konkurrenceevnen ikke uden lejlighedsvis fjendskab. Byens sympatisører vil ikke glemme brusebadet med ølbokser, der ledsagede deres fjendtlige Anfield-eskorte til Champions League-uafgjort i 2018, og Liverpool-lejren vil argumentere for, at den moralske højgrund blev fraflyttet, da byens personale blev filmet glædeligt og indholdsfuldt og sang om pine af deres rivaler efter at have vundet sidste sæson Premier League.
 
Skyggen af ​​Financial Fair Play betyder også, mens der er respekt for den stil, som City har opbygget deres klub - infrastrukturen lige så meget som majestæt for Guardiolas ekstraordinære team - Anfield-utilfredshed hænger indtil Fifa, Uefa og Premier League konkluderer deres undersøgelse af, om reglerne blev brudt.
 
Det sørger for en rivalisering af modsigelser; Hvis lederne af hver klub spiser sammen i Wembley-bokserne, er det ikke svært at forestille sig en start af institutionaliseret mistanke efterfulgt af en hovedret med ubeskadiget beundring for sportsudmærkelse.
 
For alle spørgsmålene har forholdet mellem managerne eller spillerne været uforurenede. Ved mudder på støvleniveau er der endnu ikke tale om en brandhændelse, der matcher Roy Keane, der snarrede ved Patrick Vieira.
 
Det fortæller, at da Liverpools kaptajn Jordan Henderson blev opfordret til at tilbyde hans syn på byens posttitelvideo, der hånede Merseyside-klubbens rejser, sagde han, at han hverken havde set eller kendt til det.
 
”Først har jeg hørt,” sagde han.
 
Måske taktisk diplomati, men der er ingen forklædning af den aktelse, hvor Henderson besidder mestrene. Han betragter nogle bystjerner som nære venner.