Your shopping cart is empty!

Mellem Juventus og Inter satte Fiorentina prisen for Chiesa

20/02/2019 0
Federico Chiesa bekræfter at være en af ​​de store hovedpersoner i den igangværende Serie A-kampagne og er en spiller, der værdsættes meget af mange top europæiske klubber, især i Italien, hvor Juventus og Inter gerne vil gøre en tilgang for at sikre sine tjenester næste sommer.
 
Juventus har været i bevægelse for Chiesa i årevis, og den første kontakt dateres tilbage til sommeren 2017 på sidelinjen for forhandlingerne om Federico Bernardeschi, hvor kontakterne fortsætter i de seneste måneder.
 
På den anden side er der Inter: Beppe Marotta, der ønsker at fortsætte, hvad han startede hos Juve og fortsætter talen med Federico's far, Enrico Chiesa. Nerazzurri CEO vil styrke teamet med to unge italienske starlets: Nicolo Barella og Fiorentina-angriberen.
 
Ifølge det, der udelukkende blev indsamlet udelukkende, slår Marottas ønske sammen med Fiorentinas vilje. Familien Della Valle nægtede et tilbud på næsten 50 millioner euro fra Napoli sidste sommer og at sælge deres juvel, de vil have mindst 70 millioner. En vigtig figur, der virker klar og bestemt til at gøre springet i kvalitet.