Your shopping cart is empty!

Real teen Vinicius bidt af Atletico-spiller i reserve derby

03/09/2018 0
Real Madrid's brasilianske teenager Vinicius Jr følte den mørkere side af hans klubs rivalisering med Atletico Madrid, da han blev bidt af en modstander efter at have scoret to gange i en reserveholds derby kamp på søndag.
 
Vinicius 18 flyttede til Real i juni et år efter at have signeret fra brasilianske giganter Flamengo for 42 millioner euro, men har ikke været i stand til at komme ind i første hold og har spillet for deres reserve side Real Madrid Castilla i Spaniens regionaliserede tredje division.
 
Han nettede begge Reals mål i derbyet, der sluttede 2-2, men slog sammen med Atletico Madrid Bs kaptajn Tachi, som forsøgte at synke tænderne ind i bagerste af brasilianske hoved, da paret gik til bolden.
 
Tachi undslap et rødt kort og fik kun en reservation for hændelsen, mens Vinicius også tog et gult kort for uoverensstemmelse.
 
Barcelona fremad Luis Suarez er berygtet for at bide modstandere ved tre lejligheder, mens han spiller for Ajax, Liverpool og Uruguay, selv om han ikke har gjort det igen siden han blev medlem af den catalanske klub i 2014.