Your shopping cart is empty!
19/04/2019
Cristiano Ronaldo kræver en større revision på Juventus efter tirsdagens chok Champions League-nederlag mod Ajax.   Mens hans store rivaliserende Lionel Messi plaget Manchester United og sikrede Barcelonas tilstedeværelse i semifinalerne af konkurrencen, slog Juventus en ledelse væk og blev fortjent til at blive slået af Erik Ten Hags prækøse ung side.   Ronaldo, som vandt tre Champions League-titler i rækkefølge med Real Madrid og dukkede op i otte i efter..
20/02/2019
Federico Chiesa bekræfter at være en af ​​de store hovedpersoner i den igangværende Serie A-kampagne og er en spiller, der værdsættes meget af mange top europæiske klubber, især i Italien, hvor Juventus og Inter gerne vil gøre en tilgang for at sikre sine tjenester næste sommer.   Juventus har været i bevægelse for Chiesa i årevis, og den første kontakt dateres tilbage til sommeren 2017 på sidelinjen for forhandlingerne om Federico Bernardeschi, hvor kontakterne..
09/11/2018
Han er en af ​​de mest fashionable fodboldspillere i ligaen, og Luis Enrique har medtaget Espanyols Mario Hermoso i den næste Spanien holdkamp liste, så det er ikke underligt, at Real Madrid er interesseret i hans tjenester og har til hensigt at udøve deres mulighed for ham i januar. Los Blancos kan købe spilleren til 7,5 millioner euro, og fordi de stadig afventer en fuldt passform Jesus Vallejo, og kan se lige hvad konkurrence Hermoso ville bringe, ser det ud til at være en aftale,..
11/10/2018
Det er ikke kun Real Madrid, der skal tilpasse sig til livet uden Cristiano Ronaldo.   Portugals nationale fodboldhold har også været nødt til at klare sig uden stjernen fremad, da han tager en pause fra international told efter sin overførsel til Juventus og midt i en voldtægt påstand mod ham.   Ronaldo er ikke blevet kaldt til landsholdet siden VM, og den portugisiske fodboldforbund har allerede sagt, at han heller ikke vil blive overvejet for kommende intern..
03/09/2018
Real Madrid's brasilianske teenager Vinicius Jr følte den mørkere side af hans klubs rivalisering med Atletico Madrid, da han blev bidt af en modstander efter at have scoret to gange i en reserveholds derby kamp på søndag.   Vinicius 18 flyttede til Real i juni et år efter at have signeret fra brasilianske giganter Flamengo for 42 millioner euro, men har ikke været i stand til at komme ind i første hold og har spillet for deres reserve side Real Madrid Castilla i Spaniens ..
23/08/2018
TURIN, Italien - For Cristiano Ronaldo var det "skæbne" at være med i Juventus, da han forsøger at blive den anden spiller til at vinde Champions League med tre forskellige klubber.   Ronaldo flyttede fra Real Madrid til Juventus i lavsæsonen i en Serie A-rekord på 112 millioner euro (derefter 131,5 millioner dollars).   "Der er ting i livet, der synes at være dikteret af skæbnen, og i dette tilfælde var det sådan," sagde Ronaldo i et interview med DAZN stre..
03/08/2018
Det var kun en venskab i Miami tirsdag aften, og Manchester Uniteds chef Jose Mourinho nærmede sig sine gamle kolleger i Real Madrid med en passende behagelig holdning.   Klubdelegeret Chendo og sikkerhedschef Julio Cendal forbliver begge fra portugisiske dage og blev varmt omhygget som en afslappet Mourinho, der kom igennem den blandede zone.   En anden bemærkelsesværdig historie at komme ud af Real's pre-season tour er, at Julen Lopetegui har lukket sin Twitter-..
SITE MAP
  • klubber 2018-19
  • klubber Børn 2018-19
  • Landshold 2018
  • Landshold Børn 2018
  • klubber Ladies 2018-19
  • klubber 2017-18
  • klubber Børn 2017-18
  • klubber Dame 2017-18